Over Topmarketeers Network

Veilig en inspirerend leerhuis
Een deelnemer zei eens dat zij TMN ervaart als een veilig huis om te groeien. Dat was een prachtige beschrijving van wat TMN is.

Leren van experts
Bij TMN delen experts hun kennis over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied. De sessie bestaan altijd uit een gedeelte kennisoverdracht, gevolgd door een interactief gedeelte. Waardoor je in staat bent de opgedane kennis daadwerkelijk te gaan toepassen.

Leren van peers
Bij TMN tref je andere marketeers van kaliber waarmee je kunt sparren. Je leert van hun uitgebreide kennis en ervaring en zij van de jouwe.

Je bent welkom
Heb je interesse om deel te gaan nemen? Laat het ons weten, dan zetten we je op de mailinglijst. Je ontvangt dan vrijblijvend de uitnodigingen voor alle sessies. Je betaalt per bezochte sessie.

Praktische informatie
De avondsessies zijn in principe altijd op de tweede maandagavond van de maand, tenzij dit ongunstig valt door een vakantie of feestdag.

Binnenlopen vanaf 18.30u met soep en een broodje en bijpraten met andere leden, start van de sessie om 19 uur en na afloop om 21.30u de gelegenheid om na te praten met een drankje.

Verder worden met regelmaat trainingen verzorgd op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Deze vinden plaats op vrijdag van 9.30 uur tot 17 uur. Koffie en thee gedurende de dag, lunch en een drankje achteraf worden verzorgd.

De sessies vinden in principe plaats in Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Dit sfeervolle hotel wordt gerund door hotelschoolstudenten. Daarnaast zijn we soms te gast bij bedrijven.

Interesse? Schrijf je in voor de mailinglijst. Hopelijk tot binnenkort!

Annelies RuisAnnelies RuisAnnelies RuisAnnelies RuisAnnelies Ruis

Je bent welkom
Topmarketeers Network is een initiatief van WerfSelect Interim & Executive Search. In eerste instantie om de verbonden interim-managers te ondersteunen om hun kennis op peil te houden en later opengesteld voor het gehele netwerk van WerfSelect. Omdat we graag in contact zijn en komen met elke marketeer die het verschil wil maken, staat deelname inmiddels ook open voor mensen buiten ons netwerk.

NIMA Permanente Educatie
De bijeenkomsten van TMN worden vanaf 1 januari 2017 door NIMA beloond met Permanente Educatie (PE) punten. NIMA Register Marketeers, Qualified Lectureres, Senior Marketing Professionals en Senior Communication Professionals worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA stelt NIMA PE-puntenvia gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden, waaronder TMN.