10 juni 2013 – Digitale Marketing Update 2

Bestaat jouw werk deels uit het overtuigen van anderen, het creëren van draagvlak bij stakeholders? Meer inzicht in dit proces leert je om hier effectiever mee om te gaan.

Spreker

Hans Mokkink

SPREKER
Marcel Rotteveel en Matt Schwachofer

ORGANISATIE
Yonego

Wat mag je verwachten?

The Brief

Marcel Rotteveel en Matt Schwachofer werken bij Yonego, het bureau dat werkt voor ambitieuze bedrijven. Hun doel is meetbaar resultaat centraal te stellen en zo extra omzet te genereren.

Hun drijfveer is kennis delen en dat doen zij met hun workshop ‘ROI driven internet marketing’.

Als de workshop op LinkedIn wordt aangekondigd, is deze vaak binnen 15 minuten volgeboekt.

Deze avond hadden wij het genoegen Marcel en Matt te mogen ontvangen. Het was een wervelende avond met veel informatie.

Yonego is het ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze ROI gedreven bedrijven. Al sinds de oprichting in 2003 staat meetbaar resultaat centraal en genereren ze miljoenen euro’s aan extra omzet én winst voor onze klanten. Nationaal en internationaal.

Met ruim 45 medewerkers en onze vestigingen in Breda én Gent streeft Yonego er naar om de positie van onze klanten verder uit te bouwen. Dit door blijvend te investeren in goede mensen, kwalitatief hoogwaardige technologie, een sterke focus op kennisdeling en het investeren in samenwerking en een goede klantrelatie.

Yonego deelt haar kennis actief via brancheorganisaties als IPAN, IAB en WAA. Binnen de IAB Taskforce Search vervult Yonego een actieve rol met als doel het professionaliseren van de zoekmachine markt in Nederland. Specialisten van Yonego zijn veelgevraagde sprekers op bekende internet marketing congressen en zijn tevens bekend van de jaarlijkse zoekmachine marketing trends update. Zelf organiseren we regelmatig vrij toegankelijke kennissessies voor onze relaties en bloggen we actief op verschillende weblogs.

Schrijf je in

Naam (vereist)

Email (vereist)

Betreft (graag datum of onderwerp sessie invullen)

Bericht