25 november 2013 Voortrekkers in betekenisvolle marketing


Terugblik
Ellen Tacoma, medeoprichtster van Women on Wings, Kitty Smeeten en Thomas de Groen, oprichters van Hands Off My Chocolate, vertelden hoe zij marketing op een betekenisvolle manier inzetten en hoe dit tot hun best practices heeft geleid.
Bij deze sessie lag de nadruk op interactie. Beide merken werden door de aanwezigen uitgedaagd met kritische vragen en geïnspireerd door tips die na de groepsdiscussies werden gepresenteerd.

Spreker

Hans Mokkink

SPREKER
Kitty Smeeten en Thomas de Groen

ORGANISATIE
Hands of my chocolate

Wat mag je verwachten?

In India maken vrouwen prachtige producten, maar een markt is er niet of niet altijd. Een inkomen verwerven is moeilijk, want banen op het Indiase platteland zijn schaars, de armoede groot.

Maria van der Heijden: “Het contrast tussen ons leven en dat van vrouwen in India is immens. Dat raakt Ellen en mij diep, daar willen we wat aan doen.”

Onder de indruk van de kracht en de energie van de vrouwen op het Indiase platteland, ontwikkelden Ellen Tacoma en Maria van der Heijden job creating business models om de economische bedrijvigheid van deze vrouwen te stimuleren. Zo is Women on Wings ontstaan in 2007.

Ellen Tacoma: “We ontwikkelen business met en stellen kennis beschikbaar aan onze Indiase klanten, bedrijven die werkgelegenheid creëren voor vrouwen op het platteland. Heel pragmatisch. Gedreven door compassie en gevoel voor business verbinden we de kracht van de vrouwen met kennis op alle onderdelen van de waardeketen. Van productie tot verkoop. Met een duidelijk doel: één miljoen banen creëren.”

Hands of my chocolate

We believe everyone needs more of those little moments of joy just for yourself.

So we created the best chocolate bar in the world. A bar that is too damn delicious to share with anyone else but yourself.

So we proudly present: Hands Off My Chocolate, we made it just for you! Sit back, relax, and watch the 1 minute movie..

Schrijf je in

Naam (vereist)

Email (vereist)

Betreft (graag datum of onderwerp sessie invullen)

Bericht