11 april 2014 – Training Teams bouwen

Het jaarthema 2014 is ‘Leiding geven en nemen’, Deze dagtraining met als thema ‘Teams bouwen’ is daar onderdeel van. Leiderschap is een van de hoofdthema’s binnen de trainingen van The Human Effect.

Spreker

Hans Mokkink

Arjan ter Linden van The Human Effect verzorgde al vele trainingen voor Topmarketeers Network. Daardoor kent hij de leden en hun vraagstukken goed. Door zijn eigen achtergrond als marketeer kan hij zich extra goed inleven in hun werkomgeving. De reacties achteraf zijn dan ook altijd ontzettend enthousiast.

Leiderschap is een van de hoofdthema’s binnen de trainingen van The Human Effect.

Wanneer
Vrijdag 11 april

09u binnenlopen met koffie en thee
09.30u start
12u lunch
17u afsluiting met borrel

Wat mag je verwachten?

Leidinggeven als interimmer

Als interimmer krijg je regelmatig te maken met een team wat nieuw voor jou is. De ene keer wordt er van je verwacht om direct leiding te geven aan een team, de andere keer moet je snel een weg vinden om onderdeel te zijn van een team. Of je geeft leiding aan een projectteam zonder dat je zelf de direct leidinggevende bent van de teamleden. Elke situatie heeft zijn eigen dynamiek.

In alle gevallen helpt het als je goed in staat bent om teams te bouwen. Het maakt jou als interimmer heel waardevol als je dat relatief snel kan in (bijna) alle omstandigheden.

In deze TMN sessie zal helder worden hoe je sterke teams bouwt en wat het van jou persoonlijk vraagt om daar nog effectiever in te worden.

Werkvorm

In de workshop komen de belangrijkste bouwstenen voor het bouwen van succesvolle teams aan de orde. Daarbij zal een helder theoretisch kader geboden worden van hoe je als leidinggevende teams kan ontwikkelen naar een hoger, ‘maturity level’. Daarnaast zal gewerkt worden met jullie eigen actuele, real-life vraagstukken waarin teamontwikkeling centraal staat. Via een gestructureerde werkvorm zullen onder begeleiding meerdere vraagstukken uitgediept worden. Van en met elkaar leren staat centraal.

Resultaten

Je wordt je bewust van je eigen natuurlijke rol in teams en wat jij in je team nodig hebt om tot goede resultaten te komen.
Je leert hoe je op een gestructureerde manier teams kan analyseren en ontwikkelen.
Je krijgt inzicht in wat het van een leidinggevende vraagt om goed aan te sluiten bij wat een team nodig heeft om verder te groeien.
Je leert verschillende manieren om interventies te doen in teams die bijdragen aan effectief communicatie klimaat in het team.
Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke uitdagingen bij het bouwen van teams en onderzoekt wat het van jou persoonlijk vraagt om hierin effectiever te worden.
Je ontdekt hoe je nog meer plezier en voldoening kunt halen uit je werk.

Wat is het doel van deze training?

Het vergroten van je rendement en plezier in je werk door het bouwen van succesvolle teams.

Het wordt een interactieve dag waarin we met elkaar gaan werken aan de hand van jullie eigen cases en vraagstukken. Als jij in staat bent om sterke teams te bouwen zul je succesvoller zijn bij je opdrachtgevers. Ook langduriger, zelfs als je zelf al weer weg bent voor een volgende opdracht.

We zien je graag op 11 april!

Schrijf je in

Naam (vereist)

Email (vereist)

Betreft (graag datum of onderwerp sessie invullen)

Bericht