12 maart 2014 – Leiderschap vanuit het hart

Het jaarthema 2014 is ‘Leiding geven en nemen’, Deze sessie met als thema ‘Leiderschap vanuit het hart’ is daar onderdeel van.

Spreker

Hans Mokkink

Spreker
Esther van Toledo

Organisatie
Leiderschap vanuit het hart

Wat mag je verwachten?

Vooruitblik
Leiderschapscoach Esther van Toledo, MBA is opgeleid als bedrijfskundige. Na een succesvolle internationale carrière in het zakenleven (onder andere in de financiële sector, bouwwereld, consultancy en als nationaal account manager bij Coca-Cola) startte zij haar eigen coachingsbureau Leiderschap vanuit het Hart.

Kenmerkend voor de stijl van Esther is dat zij zaken behandeld met een serieuze blijmoedigheid. Met humor en speelsheid op zijn tijd, omdat zij gelooft dat lachen de kortste route is naar het hart.

Esther van Toledo laat je aan den lijve ondervinden hoe het is om van de gevoelssensatie kwetsbaarheid naar kracht te gaan.
‘Ambitie’ associëren we meestal met wilskracht en sterk zijn. Dat is erg vermoeiend. Esther wil graag een tegengeluid bieden en je laten ervaren dat vanuit het omarmen van je kwetsbaarheid er een enorme kracht in je los kan komen. Je maakt een lichte kennismaking met jezelf om vanuit je eigen kwetsbaarheid te leren navigeren op “in je eigen kracht staan”.

Je krijgt nieuwe inzichten en doet op een speelse manier kennis op over wat je natuurlijke staat is. Kortom: voor veel inspiratie en ware ‘empowerment’ kom je naar de sessie van 12 maart met Esther van Toledo.

Schrijf je in

Naam (vereist)

Email (vereist)

Betreft (graag datum of onderwerp sessie invullen)

Bericht