2 maart 2015 TMN over TMN

“TMN over TMN”.

Wanneer

Maandag 2 maart

18.00 uur binnenlopen met broodjes
18.30 uur start
22.00 uur afsluiting met borrel

Locatie

Kantoor WerfSelect
Eemklooster
Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort

Wat mag je verwachten?

TMN-sessie over: TMN zelf!

Er hebben de afgelopen jaren vele mooie, inspirerende sessies plaatsgevonden. Discussies zijn soms op het scherpst van de snede gevoerd. Sprekers hebben ons gekieteld om aan de slag te gaan met nieuwe ontwikkelingen in marketing. De digitale marketing updates praatten ons bij op zaken die onze kinderen van nature al oppakken. Degenen die bedrijfscases inbrachten gingen met mooie input weer naar huis, terwijl we ondertussen vooral ook van elkaar leerden.

Een goed concept moet je niet openbreken. Aan de andere kant verandert de wereld om ons heen razendsnel. Waar willen we heen met Topmarketeers Network? TMN kan alleen groeien en bloeien bij de gratie van enthousiaste leden. Waar kan het nog interessanter, nog beter toepasbaar in je werk of juist nog hemelbestormender? Welke werkvormen zijn prettig, leer je genoeg van je ‘peers’ binnen het netwerk, willen we er vers bloed met een frisse blik bij en wat missen we verder nog? Met deze en andere vragen gaan we deze sessie aan de slag.

Tijdens deze avond heb je dus de mogelijkheid om mee te praten over TMN zodat nog beter op jouw wensen kan worden ingespeeld.

Laat je horen en kom op maandag 2 maart!

Schrijf je in

Naam (vereist)

Email (vereist)

Betreft (graag datum of onderwerp sessie invullen)

Bericht