7 december 2015 Effectiever communiceren door inzicht

Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht in je eigen persoonlijkheidsprofiel en het herkennen van het profiel van anderen, op basis van de Insights kleurentheorie. Met als doel effectievere communicatie onderling. Tegelijkertijd is het de ideale gelegenheid om meer leden van Topmarketeers Network te ontmoeten en zo meer sparring partners om je heen te verzamelen.

Spreker

Reinier Teurlings

Reinier Teurlings van TalentMotivatie vertelt over de Insights kleurentheorie.

Remy Verbeek en Willem van Wijk, twee leden van Topmarketeers Network, nemen de organisatie van deze sessie voor hun rekening.

Wanneer

Maandag 7 december

18.30u binnenlopen met soep en broodjes
19.00u start sessie
21.30u – 22.00u afsluiting met borrel

Locatie

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
Amersfoort

Prijs

De kostendekkende deelnameprijs voor deze sessie is 75 euro inclusief broodjes en borrel, exclusief BTW.

Je ontvangt de factuur per mail.

Wat mag je verwachten?

De spreker

Effectiever communiceren o.b.v. persoonlijkheidsprofielen
Tijdens deze sessie leer je niet alleen jezelf, maar ook de ander kennen aan de hand van het 4 kleuren persoonlijkheidsmodel, gebaseerd op het werk van de Zwitserse psychiater Carl Jung. Reinier Teurlings zal ons meer vertellen over de Insights profielen. Voor meer informatie, zie ook zijn website.

Extra sparringpartners
Vervolgens gaan we met het geleerde in het achterhoofd met elkaar in gesprek. Deze avond is daardoor tevens een ideale gelegenheid om andere deelnemers beter te leren kennen. Handig omdat je daarmee vele mogelijke sparring partners bij de hand hebt als je tijdens je werk tegen een vraagstuk aanloopt.

Komen dus!
Niet alleen leer je tijdens deze avond dus vakgenoten beter kennen, je krijgt ook meer inzicht in hoe je met elkaar en in opdrachten effectiever kunt communiceren op basis van persoonlijkheidsprofielen.

Als je lid wordt van de LinkedIn group van Topmarketeers Network, dan mis je nooit meer een uitnodiging voor een sessie. Lidmaatschap is vrijblijvend. Je betaalt per sessie waaraan je deelneemt.

Schrijf je in

Naam (vereist)

Email (vereist)

Betreft (graag datum of onderwerp sessie invullen)

Bericht