10 april 2017 – Simplicity als strategie

Hoe ontwikkel je zelf eenvoudige strategische oplossingen die je direct kunt toepassen?

Spreker

Julian Stevense

Julian Stevense

Wanneer

Maandag 10 april
18.30u inloop met soep en broodjes
19.00u start sessie
21.30u – 22.00u afsluiting met borrel

Locatie

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
Amersfoort

Permanente Educatie
nima_pelogo-02NIMA beloont deze sessie met 2 Permanente Educatie punten.

Simplicity is de kracht die Apple liet herstellen van een bijna bankroet (1997) tot het meest waardevolle bedrijf op aarde in 2012. Bij Apple is simplicity niet alleen een ontwerp principe — het is de strategie van het bedrijf die tot elk niveau van de organisatie is doorgedrongen.

Julian Stevense (INZICHT Brand & Business Consultancy) laat ons zien hoe je sneller je doel bereikt met behulp van eenvoudige communicatie. Hij laat zien hoe je eenvoudige oplossingen ontwikkelt die je vervolgens direct kunt toepassen.

Wat mag je verwachten?
In deze sessie staan we allereerst stil bij het bepalen van een motiverend doel en gaan vervolgens op zoek naar het probleem dat dit doel in de weg staat. Vervolgens laten we zien welke strategie dit doel sneller, beter en blijvender realiseert. Zo laten we je niet alleen het juiste doel realiseren, maar ook op de juiste manier. Een goed strateeg is tenslotte effectief en efficiënt tegelijkertijd.

We laten je in twee uur tijd slimmer, scherper en sneller denken door middel van een uniek driestappenplan. Vervolgens laten we zien hoe je het uiteindelijke advies visualiseert en structureert voor optimale impact. We sluiten de sessie af met een uitdagende case.

De spreker
Julian Stevense is oprichter en Managing Consultant van INZICHT Brand & Business Consultancy. Julian is auteur van het boek ‘De perfecte positionering’, vaste columnist voor Tijdschrift voor Marketing en blogger voor MarketingOnline. Daarnaast is hij Executive Lecturer op Nyenrode Business Universiteit, waar hij tevens programmamanager is van het Advanced Marketing Program.

Inschrijven

De kostendekkende deelnameprijs voor deze sessie is 65 euro inclusief broodjes en borrel, exclusief BTW. Je ontvangt direct een bevestiging en factuur in je mailbox.

Om de administratieve kosten voor de sessies zo laag mogelijk te houden, en daarmee ook de deelnameprijs, prefereren we directe betaling via de website. Op de factuur zijn alle benodigde gegevens vermeld om deze eventueel te declareren bij je werkgever.

65,00In winkelmand

    Laat het ons even weten als betaling via de site een probleem voor je oplevert. We zorgen dan voor een alternatieve betalingsmethode.
    Als je op dit moment een interim-opdracht vervult via WerfSelect mag je kosteloos deelnemen.

    Stuur in beide gevallen even een mailtje om je aan te melden. Je hoort dan van ons.

Bij afmelding tot 5 werkdagen van tevoren zal je betaling worden teruggestort. Daarna zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.