13 maart 2017 – Digitaal transformeren doe je zo!

Digitale transformatie is noodzakelijk. Bedrijven en organisaties zouden opnieuw moeten kijken naar bestaande business modellen met behulp van technologie. Een goed voorbeeld kan hierbij inspirerend werken.

Spreker

Anouk Beeren
Manager E-commerce & Merchandising at Deli XL

Wanneer

Maandag 13 maart 2017
18.30u inloop met soep en broodjes
19.00u start sessie
21.30u – 22.00u afsluiting met borrel

Locatie

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
Amersfoort

Permanente Educatie
nima_pelogo-02NIMA beloont deze sessie met 2 Permanente Educatie punten.

Wat mag je verwachten?

Anouk Beeren, winnaar van de Digital Transformers Award 2016, verzorgt op maandagavond 13 maart 2017 de Topmarketeers Network-sessie. Zij komt vertellen hoe bij Deli XL de transformatie van een product-, logistiek- en aanbod gedreven bedrijf naar een klantgedreven business heeft plaatsgevonden. De klant wordt hierbij gezien als het kloppende hart. Alle bedrijfsprocessen (assortiment, voorraad, sales) zijn vanuit dat klantperspectief gedigitaliseerd. Hiermee kan Deli XL inspelen op de nieuwe spelregels van e-commerce.

Tijdens deze avond licht Anouk toe welke vernieuwende business modellen zijn neergezet en tegen welke uitdagingen zij en haar collega’s tijdens het transformatieproces zijn aangelopen.

De spreker
Anouk Beeren is manager E-commerce & merchandising bij Deli XL en winnaar van de Digital Transformers Award 2016. De Digital Transformers Award is een waardering en stimulans voor hét talent dat een bijzondere en betekenisvolle rol speelt bij digitale veranderingen van bedrijven. De award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren.

Inschrijven

De kostendekkende deelnameprijs voor deze sessie is 65 euro inclusief broodjes en borrel, exclusief BTW. Je ontvangt direct een bevestiging en factuur in je mailbox.

Om de administratieve kosten voor de sessies zo laag mogelijk te houden, en daarmee ook de deelnameprijs, prefereren we directe betaling via de website. Op de factuur zijn alle benodigde gegevens vermeld om deze eventueel te declareren bij je werkgever.

65,00In winkelmand

    Laat het ons even weten als betaling via de site een probleem voor je oplevert. We zorgen dan voor een alternatieve betalingsmethode.
    Als je op dit moment een interim-opdracht vervult via WerfSelect mag je kosteloos deelnemen.

    Stuur in beide gevallen even een mailtje om je aan te melden. Je hoort dan van ons.

Bij afmelding tot 5 werkdagen van tevoren zal je betaling worden teruggestort. Daarna zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.